Not known Facts About nekretnine istra hrvatska

Wiki Article

Postavke kolačića možete podesiti u svojem Internet pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića. Više opcija Prihvaćam

Istra, Pula, Veli vrh, stan 57,43m2, I. kat, 2SS&moreover;DB, NOVO!!

Srcoliki poluotok zaranja u kristalne vode Jadranskog mora, kao skriveni vrt iskonske ljepote koja otvara vrata suncu i toplini Mediterana. Dođite i posjetite je kako bi vaši snovi postali realnost. Multikulturna i gostoljubiva, ovo je regija gdje se različitosti spajaju kako bi stvorile sreću i ujedinjenost. Istarsko kristalno čisto additional, čiste uvale i luke, živuće ribarske brodice i popločane ulice daju jedinstven šarm Mediterana.

Čitaj više Mi smo tu da Vam pomognemo! Ako ste kupili građevno zemljište za izgradnju doma, investiciju ili nekretninu koja treba renovaciju nudimo Vam pomoć profesionalaca pri savjetovanju, ishodovanju dozvola, izradi nacrta, izgradnji…

Naš posao ne završava potpisom ugovora, mi smo za naše klijente i nadalje na raspolaganju za sve ostale poslove od trenutka kupnje do bezbrižnog useljenja u željenu nekretninu.

Alma Dom Vas traži suglasnost za korištenje kolačića u svrhu poboljšanja naše usluge i oglašavanja. Za više informacija ili unaprjeđenje postavki, molimo pronađite više informacija na linku Slažem se

Naš je cilj osigurati najbolje u profesionalnim rezidencijalnim i komercijalnim uslugama za nekretnine bogatim klijentima, koncentrirajući se na tržište više razine koje zadovoljava potrebe profinjene klijentele.

Ova Internet stranica koristi kolačiće poslužitelja u namjeri poboljašanja (ili što boljeg) korisničkog iskustva prilikom korištenja stranice. Da li se slažete s upotrebom kolačića?

Savjet: more info U našoj bazi podataka pronašli smo više nekretnina koji odgovaraju vašim traženim kriterijima. KLIKNITE OVDJE za pregled oglasa.

Rado ćemo vam izraditi ponudu prilagođenu upravo vašim potrebama za održavanje nekretnine koju ste kupili u Istri.

Kvintet je tvrtka za posredovanje u prometu nekretninama koja vam može ponuditi profesionalnu uslugu bilo da kupujete ili prodajete nekretninu.

Ukoliko kupujete nekretninu na području Hrvatske ili Slovenije, pomoći ćemo Vam i zastupati Vaše interese prilikom odabira i kupovine ili prodaje željene nekretnine. Uz našu agenciju imaćete punu pravnu pomoć od prvog koraka, uz mogućnost angažovanja naše agencije u pratnji u vašem razgledanju traženih nekretnina na terenu, do poslednjeg koraka, odnosno našeg prisustva zaključenju kupoprodajnog ugovora u napred navedenim državama.

Amfiteatar je urezan u prirodnoj stijeni kamenog brda te ga u obliku šesterokutne potkove zatvaraju tri zgrade – objekta površine one.000 m2, Kako bi se optimizirala komunikacija u i oko objekta izvedena su 2 proboja tj. ulice; jednu položenu u smjeru istok- zapad nazivamo „ulicom sunca“, dok je druga položena u smjer sjever-jug pa se naziva „ulica vjetra“.

Milan je tražen među provjerenim profesionalcima i utjecajnim pojedincima iz cijeloga svijeta zbog svojih opsežnih, neusporedivih iskustava na tržištu nekretnina u Hrvatskoj – na Opatijskoj rivijeri i u Istri.

U mogućnosti smo na najbolji način ponuditi Vašu nekretninu potencijalnim investitorima - kupcima u Europi te pronaći najboljeg kupca za Vas u izravnom kontaktu i razgovoru.

Report this wiki page